Cum să dezumflați corect baloanele din folie

Știți că există mai multe moduri de a vă dezumfla baloanele cu mâinile sau paie? Cum să dezumflăm baloanele din folie cu paie și de ce ar trebui să facem asta? 

Este important să dezumflați și să reciclați baloanele din folie?

Când vine vorba de baloane din folie, cum să le dezumflăm și de ce trebuie să reciclăm aceste baloane? Dezumflarea decorațiunilor dvs. acasă este un proces destul de ușor și toată lumea o poate face, chiar și copiii sub supravegherea părinților. Dar de ce trebuie să facem asta? 

Reciclarea este o parte integrantă a păstrării planetei departe de poluare. Întrucât statisticile sunt deja critice, orice actiune pe care o poți face ca posesor de baloane din folie este să le oferi acestor jucării o a doua viață. Deoarece multe dintre ele conțin elemente metalice, nu este bine sa le aruncam, deoarece descompunerea lor nu va fi un proces rapid. 

Pași pentru dezumflarea baloanelor din folie

1. Uită-te la capatul gonflabilului tău - ar trebui să aibă o terminatie. Cum se dezumflă rapid un balon? Puneți un pai de băut în deschizătura dintre foile terminatiei. Paiul trebuie așezat între cele doua straturi, astfel încât aerul să poată fi lăsat sa iasa afară. 

2. Continuați să împingeți paiul până când auziți sunetul produs de aerul care iese.

3. Aplicați presiune pe balon astfel încât procesul să poată decurge mai repede. Nu apăsați prea tare, dar faceți-o suficient timp până când balonul va arata ca o bucată plană a filmului metalic. 

4. Pliați ușor balonul până când nu există aer în interior. Pentru dezumflarea baloaner in forma de litere sau cifre, indoiți până iese aerul din fiecare colț.

Ce putem face cu baloanele uzate?

Astăzi, trăim într-o societate în care reciclarea este foarte importanta, deci e ideal sa oferim articolelor de petrecere o a doua viață.

Baloanele reciclate nu vor parea ridicole. Știm deja cum să dezumflăm baloanele din folie, iar asta este tot ce ne trebuie pentru a le putea refolosi.

Umpleți baloanele într-un magazin

Știați că baloanele nu sunt distruse după o singură inflație? Dimpotrivă, le puteți folosi de mai multe ori. Deoarece acestea sunt realizate din materiale durabile, nu din cauciucul pe care îl avea toată lumea în copilărie, baloanele din folie și latex pot fi refolosite cu ușurință. Unele magazine sunt specializate în umplerea produselor uzate cu aer sau heliu pentru a contribui la conștiința ecologică și a evita poluarea.

Imaginați-vă că aruncați baloanele după fiecare utilizare! Nu numai că este risipitor, dar este inutil, deoarece materialul din care sunt fabricate aceste produse nu își pierde calitățile. 

Chiar dacă nu aveți un magazin special în zona dvs., puteti folosi o pompă manuală sau electrica sau chiar o butelie cu heliu pentru a le readuce la viață. Păstrați baloanele într-un loc întunecat pentru a preveni „arsurile solare”.

Folosiți baloane ca hârtie de ambalat

Cum sa folosim baloane ca hârtie de ambalat? Ei bine, este ușor dacă folosiți baloane din folie! După ce ați lăsat să iasă tot aerul, baloanele ar trebui să arate ca o foaie plată. De ce este înțelept să refolosiți aceasta folie? 

Folia acționează ca protector împotriva luminii. Dacă trebuie să țineți ceva departe de lumina directă a soarelui, o valoare reflectantă ridicată a unei foite de folie va menține produsele de depozitat in siguranta.

Aceste materiale sunt flexibile. Dacă știți cum să dezumflați balonul de folie în mod corect, folia poate fi înfășurată în jurul oricărui obiect (cu excepția puiului pentru rotisor deoarece aceste materiale nu ar trebui să interacționeze cu ceva comestibil).

Reciclează baloanele!

De ce ar trebui să reciclăm baloanele? Este un pas important în călătoria de rezolvare a unei uriașe probleme climatice. Dacă toată lumea învață cum să dezumfle baloanele din folie și să ducă bucățile de folie la un punct de reciclare sau cel puțin să sorteze gunoiul, lumea ar fi un loc mult mai bun.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist