Top 10 tendințe pentru petreceri de neuitat in 2023

Tendințele petrecerii moderne

În cele din urmă, petrecerile au revenit și sunt atât de strălucitoare și sălbatice, încât se pare că toată lumea face tot posibilul să ajungă din urmă cu tot ce a pierdut!

Petrecerile tematice sunt cea mai populară tendință de astăzi. Dacă doriți să organizați o petrecere bună, atunci ar trebui să vă gândiți în avans la un concept interesant și să faceți tot posibilul pentru a-l aduce la viață în cel mai bun mod posibil.

Alegerea unui decor adecvat la modă și fantezie pentru petreceri vă va ajuta să creați vibrații festive unice și să vă impresionați invitații! 

1. Petreceri în aer liber

Iată câteva sfaturi despre cum să faceți petrecerea în aer liber de neuitat:

 • decorați copacii cu panglici strălucitoare sau ghirlande;
 • creați o zonă de lounge: obțineți niște covoare drăguțe, aduceți scaune și pufuri, adăugați o mulțime de perne moi și câteva pături;
 • agățați becuri de copaci: dacă sunteți în căutarea celor mai bune idei de decor pentru petreceri, decorați perimetrul grădinii cu becuri electrice simple asociate cu decor de răchită Boho agățat de ramurile copacilor;
 • folosiți coroane de casă de ierburi, flori sălbatice și ramuri pentru a decora ușa casei și ramurile copacilor din curtea din spate;
 • folosiți un decor floral: aranjați flori proaspete pe masa dvs. festivă, atârnați vaze de casă făcute din sticle pe ramurile copacilor;
 • creați buchete de baloane frumoase folosind baloane colorate luminoase și decorați-le cu panglici și verdeață - acest decor vă va ajuta să transformați orice interior sau exterior într-un tărâm de vis!

2. Folosiți culori pastelate contrare

Opusurile atrag, iar în 2022, combinația de culori opuse va fi în partea de sus a jocului. Simțiți-vă liber să amestecați culori care par incompatibile la prima vedere, creați triade și tetrade contrastante interesante, faceți decorul cu adevărat unic!

Iată principalele tendințe de petrecere a culorilor 2022 pe care le puteți folosi pentru a vă crea mixurile:

„Unt” - nuanță cremă gălbuie;

„Măsline” - culoare verde-aurie caldă;

„Sorbet de mango” - o combinație de galben și portocaliu;

„Albastru Atlantic” - nuanță albastru intens;

„Orhidee” - nuanță purpurie suculentă strălucitoare. 

3. Baloane cu litere si cifre

Creați un mesaj special cu baloane uimitoare in forma de litere și cifre. Aceste baloane sunt disponibile într-o gamă larga de dimensiuni și culori. Este o decoratiune ideala pentru zile de naștere, aniversări și multe altele!

Este ușor să le anunțați tuturor ce sau pe cine sărbătoriți, folosind baloane cu litere! Indiferent dacă creați un afișaj cu baloane cu litere pentru fundal foto, utilizând baloane cu litere ca decor de petrecere sau ca parte a unui gest măreț, baloanele cu litere evidențiază orice sărbătoare. Avem baloane cu litere mici și mari într-o varietate de culori care să se potrivească temei tale. 

Anunțați un eveniment fericit cu baloane cu litere argintii sau aurii care scriu „Bebeluș” sau folosiți baloane cu litere roz pentru a spune „Fată” și baloane cu litere albastre pentru a spune „Băiat”. Faceți o sărbătoare de naștere de neuitat prin scrierea numelui sau vârstei sarbatoritului. Utilizați baloane pentru a crea mesaje festive pentru propuneri, realizări de viață, sărbători, evenimente speciale și multe altele. Nu există nicio limită la ceea ce puteți spune atunci când lăsați baloanele cu litere să vorbească. 

4. Decor îndrăzneț

Când vine vorba de un decor frumos, moderarea este plăcută, dar a face mai mult este mult mai bine! Și dacă găzduiți un eveniment cu buget redus, cu un număr limitat de invitați, este o idee bună să optați pentru un decor mai mare și mai îndrăzneț! Ne referim la dimensiunea mai mare a decorațiunilor dvs., numărul de detalii și utilizarea unei palete de culori specifice mai îndrăznețe.

Când creați decorațiuni de petrecere la modă, nu ezitați să utilizați modele geometrice complexe, forme noi și materiale neobișnuite. 

5. Fundal foto tematic

Trăim în era social media; prin urmare, trebuie să vă faceți decorul atât de atractiv încât oaspeții dvs. vor dori să rămână în apropiere făcând selfie-uri pe tot parcursul serii!

Fundalurile colorate tematice pentru fotografii sunt perfecte pentru asta și iată câteva idei interesante:

 • faceți un decor la modă de perete: folosiți baloane de diferite dimensiuni și culori, creați o imagine fascinantă cu ele, adăugați țesături naturale, baloane cu folie cu litere și numere, flori proaspete și verdeață;
 • faceți un fundal foto uimitor strălucitor: combinați baloane din folie strălucitoare de diferite dimensiuni, beteală, sclipici și paiete în compoziția dvs.;
 • aranjați fundalul foto cu baloane cu LED-uri. Atașați cât mai multe baloane cu LED pe un perete de culoare solidă, creați modele cu panglici, atârnați o ghirlandă cu LED-uri. Experimentați cu culori variind de la aur și argint la nuanțe de fructe de pădure și pastel!

6. Baloane metalice

Strălucind frumos la soare sau spoturi, bilele metalice atrag instantaneu atenția și fascinează prin aspectul lor. Acest decor modern de petrecere arată destul de neobișnuit și completează perfect piesele centrale cu alte tipuri de baloane.

Cel mai interesant lucru este că baloanele metalice sunt perfect combinate cu orice materiale (piatră naturală și lemn, țesătură, sticlă), precum și cu alte elemente decorative (flori și verdeață proaspete, pomi, hârtie colorată etc.).

7. Țesături naturale

Țesăturile naturale sunt unul dintre cele mai potrivite materiale pentru crearea unui decor elegant pentru petreceri: dacă reușești să alegi draperia corectă și să o folosești corect, aceasta va ajuta la crearea confortului și la transformarea completă a interiorului!

Țesătura poate fi utilizată pentru a decora o sală festivă, o cameră, o curte sau o zonă de lounge specifică sau o zonă de altar pentru nunți. Există multe modalități de a crea un val și de tavanele agățate, de a agăța perdele pe pereți, de a înfășura țesătura în jurul coloanelor și de a adăuga garnituri și piese unghiulare.

8. Meniu fără hârtie

Este secolul XXI, iar meniurile pe hârtie, chiar și cele mai frumoase, sunt depășite. Nici meniurile mari pentru tablă cu cretă sau cele imprimate pe țesătură și chiar gravate pe pietricele de sticlă nu vor surprinde pe nimeni.

Toate aceste meniuri pot fi înlocuite cu altele virtuale care utilizează un cod QR. Puteți merge dincolo de asta și experimentați adăugând grafică și chiar videoclipuri în meniul dvs. digital!

Următorul nivel este utilizarea ingredientelor ca meniu! De exemplu, puteți marca simboluri speciale pe sandvișurile dvs. care listează ingredientele conținute în interior. Suntem siguri că sunteți de acord că acesta este un mod foarte creativ de a avea grijă de preferințele alimentare speciale ale oaspeților dvs.!

9. Mobilier vintage

Decorul vintage pentru anul 2022 transmite o întreagă istorie. Ca urmare, mobilierul decorativ poate combina diferite stiluri din epoci diferite. Nu există caracteristici clare ale unui astfel de decor: vintage este mai degrabă o senzație de antichitate confortabilă, ușor ponosită, dar de înaltă calitate!

10. Produse ambalate individual

Toată lumea iubește deliciile și acesta este unul dintre cele mai importante elemente ale oricărei petreceri. Cu toate acestea, modul în care se dă mâncarea se schimbă astăzi și se va schimba și mai mult în viitorul apropiat.

Deja acum, mâncarea este servită bine ambalată în cutii sau ambalaje tematice. Poți oricând să te gândești printr-un design de ambalaj care se potrivește cel mai bine stilului și conceptului sărbătorii tale!

Trăsături post pandemice

Pandemia a schimbat modul în care petrecem, aducând noi elemente și reguli, de exemplu:

 • măști cu o imprimare tematică, atașată invitației. Masca a fost mult timp un accesoriu care se poate potrivi chiar și cu ținuta ta. Există câteva opțiuni interesante pentru măști cu numele oaspeților, cuvinte și fraze tipărite pe ele, astfel incat fiecare sa isi recunoasca usor propria masca;
 • brățări pentru afisarea nivelului de confort pentru distanțarea socială, care reprezintă un mod vizual excelent de a arăta nivelul de confort al cuiva. Există trei tipuri de bratari: verde (sunt în regulă cu îmbrățișările și strangerile de mana), galben (sunt dispus pentru discutii dar evit orice contact fizic) și brățara roșie (Bună ziua! Prefer sa păstrez strict distanța!) );
 • amenajări unice de așezare, care asigură confortul comunicării și permit tuturor celor prezenți să respecte regulile distanțării sociale;
 • excursii limitate la bar: deoarece este cel mai vizitat loc la orice petrecere, luați în considerare servirea băuturilor la masă de către personal pentru a reduce numărul de contacte.

Tendințele de decor de petrecere de mâine sunt aici. Totul din jurul nostru se schimbă constant, iar gusturile și preferințele noastre se schimbă odată cu aceasta. Noile tendințe ne obligă să reamintim imaginile uitate și să descoperim fațete noi, neexplorate. Aceste schimbări ne pot conduce către un stil de viață complet nou, mult mai bun!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist