Livrarea produselor comandate se face în orice localitate din ţară. Nu asigurăm livrări în străinătate.

Pentru comenzi mai mici de 250 lei se percepe o taxă de transport de 19 lei.

Livrarea produselor în ţară este gratuită pentru comenzi de minim 250 (TVA inclus).

Livrările le facem prin curier rapid, utilizând serviciile GLS sau Urgent-Cargus. 

Pentru anumite produse poate fi specificata in pagina de produs taxa suplimentara de transport.

Termenul de livrare este de 2 zile lucrătoare de la recepţionarea comenzii, dar, în anumite situaţii (produs lipsă stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situaţie este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda.

Comenzile inregistrate Sambata, Duminica sau în zile libere sărbători legale vor fi procesate in prima zi lucrătoare.

www.desenenisip.ro îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

Va rugam sa verificati integritatea coletelor livrate prin curier. Pentru coletele cu urme de lovituri trebuie facut un proces verbal de constatare de catre curier la momentul livrarii. In acest caz va rugam sa verificati si integritatea produselor din colet.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. De asemenea, in cazul unei comenzi ce nu s-a putut livra din vina clientului (adresa gresita, telefon contact gresit, imposibilitate acces imobil, etc.), clientul urmeaza sa suporte costul suplimentar de 19 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor ce insotesc coletul. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea actelor cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

www.desenenisip.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de el care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Product added to wishlist