Site-ul www.desenenisp.ro este site-ul oficial si proprietatea SC C.A.M. TOYS TRADING SRL

Pentru folosirea acestui site trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale acestuia, prezentate mai jos.

Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta faptul ca orice disputa este interpretata in concordanta cu legile romane si se supune jurisdictiei exclusive a instantelor romanesti.

Termenii si conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.desenenisip.ro

PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PE SITE-UL www.desenenisip.ro, POLITICA DE PRETURI

SC C.A.M. TOYS TRADING SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.desenenisip.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului(acolo undes este cazul) si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.www.desenenisip.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

In conformitate cu legea 365/202 (legea comertului electronic), Art.9, pct.1, precizam urmatoarele: contractul la distanta se considera incheiat dupa verificarea de catre vanzator a stocului disponibil si confirmarea telefonica sau prin email a comenzii.

Preturile prezentate includ TVA si NU includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari al www.desenenisip.ro in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, pot exista pe site cateva produse cu preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari al www.desenenisip.ro

www.desenenisip.ro nu ofera garantie implicita in ceea ce priveste corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, ambalaj, etc.).

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ; produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate prin culoare, accesorii, etc. Detaliile despre produse (denumiri, descrieri, specificatii tehnice, imagini) sunt indicate de producatori, importatori sau reprezentanti ai fiecarei marci, motiv pentru care www.desenenisip.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru acestea. www.desenenisip.ro poate modifica descrierile,preturile si specificatiile produselor fara instiintare prealabila, motiv pentru care va rugam sa le considerati cu titlu informativ

PLATA PRODUSELOR

Produsele comandate de pe site-ul www.desenenisip.ro trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Există următoarele modalităţi de plată:

·Prin transfer bancar (ordin de plată); livrarea produselor se face după intrarea banilor in cont RO37INGB0000999906111342

·Plata in numerar la livrare (ramburs)

·Plata in numerar la ridicarea produselor din magazinul nostru din Bacau

www.desenenisip.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Pentru plata prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre www.desenenisip.ro la adresa de e-mail camtoy@yahoo.com Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in cont.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor comandate se face în orice localitate din ţară. Nu asigurăm livrări în străinătate.

Pentru comenzi mai mici de 250 lei se percepe o taxă de transport de 19 lei.

Livrarea produselor în ţară este gratuită pentru comenzi de minim 250(TVA inclus)

Livrările le facem prin curier rapid, utilizând serviciile GLS sau Urgent-Cargus. 

Pentru anumite produse poate fi specificata in pagina de produs taxa suplimentara de transport.

Termenul de livrare este de 2 zile lucrătoare de la recepţionarea comenzii, dar, în anumite situaţii (produs lipsă stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situaţie este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda.

Comenzile inregistrate Sambata, Duminica sau în zile libere sărbători legale vor fi procesate in prima zi lucrătoare.

www.desenenisip.ro îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

Va rugam sa verificati integritatea coletelor livrate prin curier. Pentru coletele cu urme de lovituri trebuie facut un proces verbal de constatare de catre curier la momentul livrarii. In acest caz va rugam sa verificati si integritatea produselor din colet.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. De asemenea, in cazul unei comenzi ce nu s-a putut livra din vina clientului (adresa gresita, telefon contact gresit, imposibilitate acces imobil, etc.),clientul urmeaza sa suporte costul suplimentar de 19 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor ce insotesc coletul. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea actelor cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

www.desenenisip.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de el care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

GARANTIA PRODUSELOR

SC C.A.M TOYS TRADING SRL acorda garantie produselor in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Toate produsele comercializate pe site-ul www.desenenisip.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de12 luni in cazul produselor de folosinta indelungata. La solicitarea garantiei produsul defect trebuie prezentat impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. Daca produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului (expeditorului) fara a i se solutiona garantia.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre cumparator, urmand ca vanzatorul sa trimita pe cheltuiala proprie produsul defect dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare sau montare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea vanzatorului, specificand cat mai exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

www.desenenisip.ro este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire sau montare. Vanzatorul este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei a utilizat sau manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca vanzatorul i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

CONCILIERE

în cazul în care aveţi o nemulţumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de www.desenenisip.ro vă rugăm să ne adresaţi un e-mail pe adresa camtoys@yahoo.com .In termen de maxim 2 zi lucrătoare veți primi un răspuns prin care vi se va comunica fie rezolvarea situației semnalate, fie procedura de urmat pentru rezolvare, daca este cazul. Orice conflict apărut între clienţi şi companie încercăm să îl rezolvăm pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care conflictul nu s-a soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române, conform legislatiei in vigoare.

Product added to wishlist